brandwerende kast

Brandwerende kast

Als u een bedrijf heeft waar gevaarlijke stoffen worden verwerkt, dan snapt u het belang van een goede, brandwerende kast. In het geval van brand kunnen er namelijk zeer gevaarlijke situaties ontstaan als u deze stoffen open en bloot laat staan. Bij Denios hebben we brandwerende kasten voor u klaarstaan die alles wat in de kast staat veilig houden. We hebben daarbij meerdere verschillende uitvoeringen. Standaard worden deze kasten geleverd met een deur die 60 minuten lang een brand tegen kan houden. We hebben echter ook uitvoeringen waarbij deze termijn op kan lopen tot 90 of wel 120 minuten.

Uw producten veilig in de kast

U weet dat het snel kan gaan als er een brand ontstaat. Zeker als u werkzaam bent in de industrie weet u wat er allemaal kan gebeuren als er bijvoorbeeld in een opslagruimte brand uitbreekt. Het vuur grijpt vaak razendsnel om zich heen en er valt dan niks meer te doen. U wilt dan toch ook dat u een plek heeft in uw bedrijf waar de brand niet toe kan doordringen? Bij Denios hebben we hard gewerkt aan het ontwerp van onze brandwerende kast. Het gevolg is dan ook dat deze kast voldoet aan alle eisen die hieraan gesteld kunnen worden. Al onze brandwerende producten zijn getest volgens EN 1634-1, criteria EI-1.

Brandwerende kasten aanschaffen

Wilt u meer weten over onze brandwerende kasten? Elders op onze website vindt u uitgebreide informatie hierover. U kunt natuurlijk ook altijd een keer contact met ons opnemen. We beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ook een keer bij ons langskomen om onze producten in het echt te bekijken en met eigen ogen te zien hoe stevig onze kasten gemaakt zijn. Wij weten zeker dat u dan snel overtuigd bent van de hoge kwaliteit van de kasten.


Opslag & handeling van gasflessen

Brandwerende opslagvoorzieningen

Uitpandige opslag van gevaarlijke stoffen

Inpandige opslag van gevaarlijke stoffen

Luchttechniek

Handeling van vloeistoffen en emballage

Verwarming van chemische stoffen

Bluswateropvang, barrières en sorbents

Reinigen en verzamelen

Veiligheidsaccessoires en PBM's

Nood- en oogdouches

 

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.