Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Food Engineering 2017

Op 31 oktober vind in MediaPlaza te Utrecht het congres Food Engineering 2017 plaats. Een uniek evenement rond het thema veilig, schoon en efficiënt produceren in de voedingsindustrie, waar wij ons graag aan verbonden hebben.

‘Voedselveiligheid’ staat de laatste jaren hoog op de agenda bij de Rijksoverheid. De consument mag immers niet ziek worden van voedingsmiddelen die bedrijven maken. Elke voedingsmiddelenfabrikant moet zich daarom strikt houden aan nationale en internationale wet- en regelgeving op dit gebied. Een opgave die producenten van voedingsmiddelen soms voor enorme uitdagingen plaatst, zeker als het aankomt op het inrichten van een nieuwe fabriekshal of een nieuwe plant. Met behulp van Early Equipment Management kunnen dergelijke projecten sneller, goedkoper en beter worden uitgevoerd.

Ga voor het uitgebreide programma naar www.foodengineering.nl. U kunt daar ook kiezen uit twee van de vele workshops en masterclasses.

Gaat u zich inschrijven?

Dan mogen wij u € 100,- korting aanbieden op de reguliere toegangsprijs van € 495,-, zodat u voor € 395,- kunt deelnemen. Om daar gebruik van te kunnen maken vult u bij het inschrijven als kortingscode in: Food-Denios-2017 

Klik hier om u aan te melden!

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.