Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Voor uw veiligheid en ons milieu

 

Vakmanschap en knowhow

Al meer dan 25 jaar is DENIOS specialist op het gebied van veilige opslag en handling van gevaarlijke stoffen. DENIOS ontwikkelt producten en systemen en begeleidt haar afnemers in de keuze van de juiste oplossing. Hierbij kunt u altijd rekenen op een zeer hoog kennisniveau, theoretisch maar vooral op basis langdurige praktijkervaring in een enorm breed toepassingsgebied.

Kwaliteit

„Made by DENIOS“ is tegenwoordig een kwaliteitsbegrip voor producten die een positieve bijdrage leveren aan het veiligheidsniveau bij het werken met gevaarlijke stoffen. Zowel eigen controles als keuringen en testen door externe partijen garanderen daarbij het hoge niveau. Niet alleen onze producten ook onze eigen organisatie wordt continu beoordeeld hetgeen benadrukt wordt door het feit dat DENIOS al ruim 15 jaar conform EN ISO 9001 gecertificeerd is.

Totaal aanpak

Via een risico-inventarisatie op uw werkplek of opslaglocatie brengen wij alle – ook de schijnbaar onschuldige – gebreken in kaart die wij aan u rapporteren samen met een advies over de eventueel te nemen maatregelen. Wij bieden u niet alleen een concrete oplossing, nemen ook de verantwoording op ons, zorgen voor gebruiksinstructies en eventueel producttraining.

Service en onderhoud

Een gemotiveerd technisch serviceteam plaatst onze producten wanneer nodig bij u op locatie, verzorgt periodieke veiligheidstechnische controles en is altijd snel ter plaatse mocht er een reparatie nodig zijn. Al onze monteurs, controleurs en adviseurs zijn VCA-VOL gecertificeerd, bovendien zijn wij als organisatie VCA* gecertificeerd en streven wij continu naar verbeteringen op het gebied van veiligheid en milieu binnen onze eigen organisatie.

Verantwoord ondernemen

Een ondernemer, en zeker een producent, draagt grote verantwoordelijkheden. Voor de medewerkers, de omgeving, het milieu, en zeker ook voor de eigen onderneming en haar aandeelhouders. DENIOS ontwikkelt, produceert en levert producten die een positieve
bijdrage leveren aan het veiligheidsniveau bij het werken met gevaarlijke stoffen. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid staan bij DENIOS centraal. Dat geldt niet alleen voor producten, diensten en service; ook de eigen organisatie staat in het teken van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
De Triple-P – People, Planet, Profit – bepaalt het handelen. De Nederlandse dochter van de DENIOS Groep is partner van MVO Nederland en voert een actief mvo-beleid.

Duurzaam investeren

Bij het ontwikkelen van nieuwe producten is veiligheid niet de enige prioriteit. Ook Europese standaardisatie en duurzame inzetbaarheid zijn belangrijke uitgangspunten. Onze veelal internationaal opererende afnemers investeren in bedrijfsmiddelen die op Europees niveau inzetbaar zijn, zodat bij reorganisaties of andere aanpassingen in processen het bedrijfsmiddel eenvoudig en efficiënt elders in Europa kan worden ingezet.

ISO 9001ISO 14001  TUV

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.