Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Industrie

Opslagsystemen, van veiligheidskast tot FBM compartiment, complete werkplekinrichting, speciale handlingsystemen, adsorptiematerialen of vloeistofbarrières, allen specifiek ontwikkeld en gecertificeerd voor het veilig werken met gevaarlijke stoffen. DENIOS streeft naar standaardisatie waarbij Europese normen en eisen de uitgangspunten bepalen in het ontwikkelingstraject. Zelfs onze ’tailor-made’ oplossingen die wij graag voor u ontwikkelen, zijn voor ons de basis in onze standaard technology.

Standaardisatie

Dankzij een hoge mate van standaardisatie en gecertificeerde producten bent u verzekerd van een hoge kwaliteit. Ons standaard productprogramma kent ruim 7.500 producten die één ding gemeen hebben; ze leveren een positeve bijdrage aan het veiligheidsniveau bij het werken met gevaarlijke stoffen.

Wij produceren voornamelijk in eigen beheer en ons gamma wordt aangevuld met hoogwaardige producten van derden zodat wij u altijd een totaaloplossing kunnen bieden.


Individuele oplossingen

Mocht ’t nou „echt niet passen”, dan maken we ‘t speciaal voor u „tailor-made”. Bij de wat kleinere producten, zoals opvangbakken, stellingen, veiligheidskasten of handelingssystemen komt dat al bijna niet meer voor. Wij bieden zoveel verschillende uitvoeringen en afmetingen dat er eigenlijk altijd wel eentje tussen zit die als een maatpak past.

Bij de wat grotere opslagvoorzieningen en bij specifieke werkplekinrichting komt maatwerk regelmatig voor. Iedere organisatie heeft eigen logistieke eisen, andere stoffen, werkwijzen en andere doelstellingen. Dat weet DENIOS als geen ander. Wij voelen ons als een vis in het water wanneer wij u mogen adviseren en we verzorgen dat dan ook "tot in de puntjes".

Vanaf het eerste concept tot en met de bedrijfsklare oplevering.

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.