Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Laboratorium

Hoewel de uitgangspunten voor producten die wij speciaal voor het laboratorium ontwikkelen, hetzelfde zijn als voor industrieproducten, zijn vormgeving, materiaalgebruik en afmetingen afwijkend. Technieken die hun functionaliteit hebben bewezen voor een industriële doelstelling worden ook op het laboratorium succesvol toegepast, en andersom. 
VARIO-Flow-afzuigtechniek is een in het oog springend voorbeeld, waarbij van push-pull luchttechniek gebruikgemaakt wordt. Een nieuwe toepassing voor het laboratorium van een techniek die al sinds de jaren 50 van de vorige eeuw in de industrie wordt toegepast.

DENIOS laboratorium specialisatie

Standaardisatie

Dankzij een hoge mate van standaardisatie en gecertificeerde producten bent u verzekerd van een hoge kwaliteit. Ons standaard productprogramma kent ruim 7.500 producten die één ding gemeen hebben; ze leveren een positeve bijdrage aan het veiligheidsniveau bij het werken met gevaarlijke stoffen.

Wij produceren voornamelijk in eigen beheer en ons gamma wordt aangevuld met hoogwaardige producten van derden zodat wij u altijd een totaaloplossing kunnen bieden.
Individuele oplossingen

Bij specifieke werkplekinrichting komt maatwerk regelmatig voor. Iedere organisatie heeft eigen logistieke eisen, andere stoffen, werkwijzen en andere doelstellingen. Dat weet DENIOS als geen ander. Wij voelen ons als een vis in het water wanneer wij u mogen adviseren en we verzorgen dat dan ook "tot in de puntjes".

Vanaf het eerste concept tot en met de bedrijfsklare oplevering.

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.