Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Veiligheidsaccessoires en PBM's

Om de veiligheid tijdens het werken met gevaarlijke stoffen te kunnen waarborgen draait het vaak ook om de kleine details. DENIOS zet in dit hoofdstuk “de puntjes op de i “ Wij realiseren niet alleen u opslaglocatie of richten uw werkplek in, ook voor de benodigde PBM’s, gevaarsymbolen en overige accessoires kunt u bij ons terecht. Daarnaast bieden wij een scala aan aanrijbeveiligingsvoorzieningen waarmee u uw kostbare installatie kunt beschermen. 

Zelfklevende pictogrammen en borden

Waarschuwingsborden, gebodsborden en verbodsborden.

 

Voor fotoluminescente pictogrammen klik hier.

Gehoorbescherming

Op Europees niveau is vastgelegd dat de werkgever bij een geluidsniveau vanaf 85dB(A) gehoorbescherming ter beschikking moet stellen en dat deze beschermingsmiddelen vanaf 90 dB(A) verplicht moeten worden gedragen.
Een geluidsniveau vanaf 80 dB(A) is reeds schadelijk en daarom hebben enkele landen, waaronder Nederland, het ter beschikking stellen reeds
ingevoerd vanaf 80 dB(A).

Ademhalingsbescherming

DENIOS biedt een groot scala aan ademhalingsbescherming voor verscheidene werkzaamheden zoals maar niet beperkt tot; lassen, isolering, lakken, plantenbescherming/ongedierte bestrijding en chlorering.

Wegwerpkledij

Persoonlijke beschermingskledij beschermt de drager tegen schadelijke invloeden op het lichaam. De beschermende werking wordt bepaald door zowel de materiaaleigenschappen als de uitvoering van de kleding.

Aanrijbeveiliging

  • Bescherm uw inventaris en gebouwen tegen aanrijdingen.
  • Zeer effectief beschermingssysteem van de laatste generatie.
  • Grote demping en effectieve absorptie van stoten.

Brandwerend doorvoeren en ventilatieroosters

Brandveilig bouwen is een zaak van details. Kleine details kunnen grote investeringen in veiligheid tenietdoen; vooral bij het brandveilig afdichten van doorvoeringen van technische installaties.

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.