Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Inpandige opslag van gevaarlijke stoffen

DENIOS produceert en ontwikkelt standaard voorzieningen en maatwerk waarbij de bescherming van mens en milieu bij de omgang met gevaarlijke stoffen centraal staat.

Door ruim vijfentwintig jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van opslag- en handelingsvoorzieningen voor gevaarlijke stoffen kan DENIOS als Europees marktleider een omvangrijk assortiment gecertificeerde producten aanbieden waarmee vrijwel elk probleem kan worden opgelost.

Bij de ontwikkeling van onze producten wordt gestreefd naar standaardisatie en modulaire toepassingsmogelijkheden waarmee ook individuele oplossingen kunnen worden ingevuld. Het assortiment met ruim 5.000 eigen producten is aangevuld met hoogwaardige, door derden geproduceerde producten om u een totaal oplossing te kunnen bieden en de best mogelijke invulling te kunnen geven aan uw specifieke problematiek bij de omgang met gevaarlijke stoffen.

Ieder product van ons wordt aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen, uiteraard ook vanwege de relevante wettelijke voorschriften, certificeringen en documentatie. “Made by DENIOS” garandeert zowel een lange levensduur van de producten als een betrouwbare rechtszekerheid.

Opvangbakken van staal, kunststof en RVS

Voor het veilig en wettelijk opslaan van milieuschadelijke stoffen in kleinemballage, 200 liter vaten of IBC’s.

Standaard leverbaar met een opvangcapaciteit van 20 tot 1.350 liter

U krijgt bij DENIOS gecertificeerde producten. De veiligheid wordt bevestigd door de vele controles en tests door TÜV, Dekra, TNO, en het DIBt (Deutsches Institut für Bautechnik

Vloeistofdichte vloerelementen van staal of van kunststof

Maak van bestaande ruimtes opslagruimtes voor gevaarlijke stoffen conform de voorschriften.

Vloerelementen zijn geschikt voor de opslag van milieuschadelijke en brandbare stoffen volgens klasse AI-AIII en B

Stellingopvangbakken van staal of van kunststof

Gecertificeerde opvangbakken voor stellingen, in alle gangbare vakbreedtes.

Geschikt voor stellingen die voor opslag van gevaarlijke stoffen worden gebruikt en conform de geldende wettelijke voorschriften moeten worden aangepast.

Stellingen

Het individuele opslagsysteem met de grootste flexibiliteit.

Stellingen kunnen naar behoefte worden samengesteld.

Of het nu opslag van staande of liggende vaten of IBC’s / KTC’s betreft, u krijgt veel opslagcapaciteit op het kleinste oppervlak.

Chemicaliën en Milieukasten

Voor het veilig opslaan van gevaarlijke stoffen op de werkplek bieden we u een breed scala aan afsluitbare kastsystemen aan.

Brandveiligheidsopslagkasten

Voor de opslag van gevaarlijke stoffen in emballage is de richtlijn PGS 15 van toepassing.

Denios levert een compleet programma hoogwaardige brandveiligheidsopslagkasten van het merk Asecos voor de inpandige opslag van gevaarlijke stoffen volgens EN 14470-1

Alle veiligheidskasten en bieden u een voordelige oplossing om uw gevaarlijke stoffen op een juiste wijze op te slaan, overeenkomstig de wet- en regelgeving.

Mechanisch ventileren

Voor het veilig afzuigen van vrijkomende dampen bij opslag van gevaarlijke stoffen.

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.