Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Uitpandige opslag van gevaarlijke stoffen

DENIOS produceert het meest omvangrijke assortiment aan opslagcontainers met stellingen en betreedbare opslagruimtes voor gevaarlijke stoffen in overeenstemming met de geldende regel- en wetgeving, zoals PGS15. 

Niet-brandwerende opslagvoorzieningen voor gevaarlijke stoffen kunnen, afhankelijk van de stofcategorieën en de hoeveelheid, worden toegepast mits voldoende veiligheidsafstand kan worden gerealiseerd ten opzichte van bedrijfsgebouwen, erfgrens en overige objecten.

Opslagvoorzieningen moeten, onafhankelijk van de brandwerendheid, bestaan uit onbrandbare materialen bij opslag van brandgevaarlijke of brandbevorderende stoffen.

Alle DENIOS opslagvoorzieningen zijn DIBt-gecertificeerd. Dit certificaat wordt afgegeven door het Duitse overheidsinstituut voor bouwtechniek in Berlijn. Zonder een DIBt-certificaat wordt er in Duitsland geen vergunning verstrekt voor de opslag van gevaarlijke stoffen. Bij niet-brandwerende opslagvoorzieningen wordt er beoordeeld op de constructie, de onbrandbaarheid en de vloeistofdichtheid van de opvangbak. Het certificaat heeft in Nederland en België geen formele waarde maar geldt als een waarborg voor de kwaliteit en het veiligheidsniveau.

Systeem Basic-Store met geïntegreerde palletstelling

Bij de ontwikkeling van de Basic-Store stond naast kwaliteit en veiligheid het kostenaspect centraal. Uit te breiden met aanbouwsecties.

Systeem-Containers

Milieuvriendelijke opslag van gevaarlijke stoffen.

Systeem-Containers van DENIOS zijn ontworpen voor alle klassen milieuschadelijke stoffen. Inzetopvangbakken van RVS of van kunststof zijn leverbaar voor het geval dat de bestendigheid van de standaard opvangbak ontoereikend is. 

Systeem-Containers type P

Nieuwe systeemcontainer met 12 meter brede opslag.

De DENIOS Systeem-Containers zijn standaard al zeer compleet uitgevoerd.

Daarmee voldoen ze aan de wettelijke voorschriften een bieden een uitstekende functionaliteit. 

Systeem-Container, thermisch geïsoleerd

Het al jarenlang beproefde constructieprincipe van de Systeem-Containers wordt bij onze thermisch geïsoleerde uitvoering verder doorgevoerd. 

Moduul-Containers, type WHG

Voor veilige opslag van milieuschadelijke en ontvlambare vloeistoffen.

De DENIOS Moduul-Containers type WHG zijn speciaal bedoeld voor opslag van milieuschadelijke en ontvlambare vloeistoffen (R10 - R12). Door de compacte afmetingen zijn ze universeel toe te passen en individueel in te richten met een scala aan accessoires.

Moduul-Containers, type MC-Vario

Dit geheel nieuwe concept van een begaanbare opslagruimte speelt op een innovatieve manier in op de wensen van vele klanten.

Eindelijk kunt u uw magazijn individueel op maat laten maken. Standaard leverbaar van 3m2 t/m 19 m2 vloeroppervlak.

Op de praktijk afgestemde accessoires voor uw systeemcontainers

De DENIOS Systeem-Containers zijn standaard al zeer compleet uitgevoerd. Daarmee voldoen ze aan de wettelijke voorschriften een bieden een uitstekende functionaliteit.

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.