Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Verwarmen van chemische stoffen

Verschillende stoffen en productieprocessen vereisen een zorgvuldige voorbereiding binnen het bedrijf. DENIOS levert hiervoor praktijkgerichte oplossingen voor opslag bij een constante temperatuur, voor vorstvrije opslag, voor het opwarmen van grondstoffen of voor koeling en airconditioning.

U krijgt bij DENIOS altijd de garantie dat u een product geleverd krijgt dat precies op uw specifieke toepassing afgestemd is, of het nu om het binnen de voorgeschreven tijd kunnen opwarmen of koelen gaat, of dat het om een optimaal ontwerp voor energiebesparend gebruik gaat. Hierbij is ook de keuze van energievoorziening van belang.

Verwarmen en smelten tot 200°, gekoelde opslag tot -25° – tussen deze waarden liggen de oplossingen die DENIOS warmtetechniek kan leveren.

Warmtekamers

Veel productieprocessen in de industrie vereisen temperatuurgerelateerde bewerkingen van de grondstoffen en tussenproducten.

Vaak moet bijv. de viscositeit van grondstoffen worden veranderd om zonder problemen verder te kunnen worden verwerkt.

Vatverwarming en IBC verwarmingsmantels

Als specialist in de omgang met vaten levert DENIOS oplos­singen bijv. voor het veilig op temperatuur houden. Voor vaten van 25 liter tot IBC’s van 1000 liter kunnen flexi­bele verwarmingsmantels worden toegepast.

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.