Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Service & Onderhoud

Om het veiligheidsniveau binnen uw organisatie ook op lange termijn te waarborgen, is een systematische aanpak nodig van het (preventief) onderhoud van uw veiligheidstechnische voorzieningen. Op basis van nationale en Europese wetgeving is dit zelfs verplicht. De experts van DENIOS zijn opgeleid om inspecties, onderhoud en verslaglegging conform de richtlijnen voor u te verzorgen. Daarnaast kunt u met DENIOS afspraken maken over een service- en onderhoudscontract dat optimaal is afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. Met maatwerk en de juiste expertise levert DENIOS een belangrijke bijdrage aan de continuïteit die vereist is bij het veilig werken met gevaarlijke stoffen.

Kennis van wet- en regelgeving

Het toezicht op de naleving van veiligheidsrichtlijnen rond gevaarlijke stoffen zeker als het gaat om brandwerende opslagvoorzieningen wordt steeds strenger. Ook worden er steeds meer eisen gesteld aan de manier waarop veiligheidsinspecties worden uitgevoerd.

DENIOS is in staat om adequaat in te spelen op deze ontwikkelingen. Zo beschikken wij over een eigen serviceorganisatie, met gedegen kennis van actuele wet- en regelgeving. Onze inspecteurs zijn VCA-gecertificeerd en beoordelen dagelijks het functioneren van veiligheidsvoorzieningen zoals brandveiligheidskasten, containers, luchttechnische systemen en nood- en oogdouches. Elke inspectie wordt gevolgd door een digitale rapportage, die u kunt openemen in uw RI&E dossier.

Slagvaardig & flexibel

Ook op het gebied van onderhoud zijn wij zeer slagvaardig. Kleine mankementen worden door onze eigen monteurs ter plekke hersteld. Voor grotere reparaties of vervanging ontvangt u direct een kostenindicatie. Omdat productie en reparatie in eigen beheer plaatsvinden, bent u snel weer verzekerd van een optimaal veiligheidsniveau van uw product, systeem of installatie.

DENIOS biedt u ruime keuzevrijheid als het gaat om service en onderhoud. De mogelijkheden variëren van eenmalige inspecties tot doorlopende onderhoudscontracten. Daarnaast beperkt onze dienstverlening zich niet tot ons eigen merk. Ook producten van andere leveranciers kunt u door DENIOS laten
onderhouden en inspecteren. Het beheer van uw veiligheidsvoorzieningen wordt hiermee overzichtelijk. Daarnaast bent u altijd verzekerd van een zeer hoog serviceniveau.

Ons Service Team

DENIOS Medewerker planning montage & service

Peter den Boer

Planning Montage & Service

peterdb@denios.nl

DENIOS Medewerker planning begeleiding en rapportage

Karin Hopman

Begeleiding & Rapportage

karin@denios.nl

DENIOS monteur Houke Nijdam

Houke Nijdam

VCA NR: 385748.92001568

Vereniging Contamination Control NederlandLogo certification for cleanroom professionalsVeiligheid Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) 

DENIOS monteur Devin van Doesum

Devin van Doesum

VCA NR: 314231.00002045

Vereniging Contamination Control NederlandLogo certification for cleanroom professionalsVeiligheid Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA)

Maatwerk voor een duurzaam en probleemloos veiligheidsbeleid.

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.