DENIOS B.V
Christiaan Huijgensweg 4
2408 AJ Alphen aan den Rijn

Tel.: +31 172 50 64 66
E-Mail: info@denios.nl
Internet: www.denios.nl

FALCON

Transporteren, vullen, opslaan, overhevelen, fijndoseren en reinigen – zo gaat dat dagelijks in productiebedrijven wanneer vloeistoffen worden verplaatst en ermee wordt gewerkt. Als er ontvlambare en agressieve media in het spel zijn, moet elke handeling trefzeker zijn. Een uitdaging die veel concentratie vraagt van het personeel. Om hen daarbij op elk moment te ondersteunen, moeten producten worden ontwikkeld die betrouwbare bescherming en maximale veiligheid bieden bij de omgang met gevaarlijke stoffen.

Wie zou deze taak beter kunnen uitvoeren dan FALCON, een merk van DENIOS, de wereldmarktleider voor opslag van en omgang met gevaarlijke stoffen.

Het FALCON-assortiment bewijst deze bekwaamheid. Voor elke toepassing en elke werkstap is er een systeemoplossing op maat om vloeibare gevaarstoffen veilig op te slaan, klaar te zetten en nauwkeurig te verdelen.

Doseren en reinigen met FALCON

Precisie onder controle.

Ontvlambare en agressieve media worden in het bedrijfsleven dagelijks gebruikt voor reinigen en ontvetten. Het doel moet een veilig en zuinig gebruik van deze gevaarlijke en kostbare stoffen zijn.

FALCON levert voor dit toepassingsgebied speciale producten die nauwkeurig doseren en zeer bestendig zijn. De FALCON-plunjerkan wordt gebruikt voor het bevochtigen van poetsdoeken en sponzen, bijvoorbeeld voor het reinigen van oppervlakken. De compacte en mobiele FALCON-reiniger wordt gebruikt voor het ontvetten en reinigen van kleine onderdelen.

FALCON Plunjerkannen

Een plunjerkan maakt het mogelijk reinigingsdoeken of -sponzen naar behoefte te bevochtigen zonder de houder te hoeven kantelen. De dosering is bijzonder zuinig omdat overtollige vloeistof van de bevochtigingsplaat terugstroomt in de houder.

Naar de plunjerkannen

FALCON Plunjerkan van polyethyleen (PE)

Bij het reinigen van kleine onderdelen met agressieve vloeistoffen, zoals zuren en logen, draait alles om veiligheid en efficiëntie. De FALCON-plunjerkan is gemaakt van duurzaam, chemisch bestendig HDPE. De veerbelaste RVS-bevochtigingsplaat levert chemische media zeer zuinig via de pompunit, de restvloeistof loopt terug.

Naar de plunjerkannen van PE

FALCON Sproeikannen

Zuinig en gedoseerd sproeien in het dagelijks gebruik: FALCON-sproeikannen zijn de ideale hulpmiddelen voor het reinigen van de meest uiteenlopende oppervlakken en zijn zeer bestendig tegen vele reinigingsmiddelen

Naar de sproeikannen

FALCON reiniger voor kleine onderdelen

FALCON-reinigers voor kleine onderdelen zijn ideaal voor het ontvetten of reinigen van kleine onderdelen en zijn voorzien van een zelfsluitende deksel in geval van brand.

Naar de FALCON-reiniger voor kleine onderdelen

FALCON onderdelenreiniger met dompelbak

Reinig of ontvet grotere onderdelen comfortabel op stahoogte: Naar keuze is de FALCON-onderdelenreiniger verkrijgbaar met dompelbakken van gemakkelijk te reinigen, chemisch bestendig RVS in de maten 45 en 105 liter.

Naar de FALCON-onderdelenreiniger met dompelbak

Fijn doseren en decanteren met FALCON

Hand onder controle

De pols gaat als vanzelf naar de ergonomisch juiste positie, de arm blijft ontspannen. Bij het werken met de FALCON-veiligheidskan valt onmiddellijk op hoe licht de bediening is, hoe precies de bedieningshendel van de fijndoseerkraan reageert en een zeer nauwkeurige overheveling en fijndosering mogelijk maakt.

Anders gezegd: je hebt niet het gevoel iets in de hand te hebben, maar onder controle.

FALCON-Veiligheidskannen met fijndoseerkraan

Laat niets (aan)branden! Veiligheidskannen met fijndoseerkraan met geïntegreerde vlamdover beschermen doeltreffend tegen vlamdoorslag en maken een exacte dosering van ontvlambare en agressieve vloeistoffen mogelijk

Naar de FALCON-veiligheidskannen met fijndoseerkraan

FALCON-veiligheidskannen van polyethyleen (PE) met fijndoseerkraan

Werkt u met bijtende vloeistoffen zoals zuren of logen? Hier komt de FALCON-veiligheidskan van sterk en chemisch bestendig HDPE met een chemisch bestendige PTFE-afdichting in beeld. De fijndoseerkraan maakt veilig vullen en uiterst nauwkeurig doseren mogelijk.

Naar de PE-veiligheidskannen met fijndoseerkraan

FALCON veiligheidskannen met schroefdop

Hebt u een veilige oplossing nodig voor opslag en intern transport van ontvlambare en agressieve vloeistoffen? Dan zijn onze FALCON-veiligheidskannen met schroefdop de juiste keuze voor u!

Naar de FALCON-veiligheidskannen met schroefdop

FALCON-veiligheidskannen van polyethyleen (PE) met schroefdop

Als u bijv. zuren en logen moet vervoeren en opslaan in het bedrijf, dan is de FALCON-veiligheidskan van chemisch bestendig HDPE met RVS-schroefdop en de chemisch bestendige PTFE-afdichting de veilige oplossing.

Naar de PE-veiligheidskannen met schroefdop

FALCON LubriFlex-tapkannen

LubriFlex-tapkannen zijn gemaakt van milieuvriendelijk PE. De robuuste, chemisch bestendige en UV-gestabiliseerde kannen zijn bijzonder geschikt voor gebruik met smeermiddelen.

Naar de LubriFlex-tapkannen

Opslaan en vullen met FALCON

Beweging onder controle.

Een veiligheidsjerrycan voor ontvlambare en agressieve vloeistoffen moet veel doorstaan tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Voortdurend in beweging tussen vulstation en magazijn, wordt gevuld, vervoerd en opgeslagen.

Als het een FALCON-veiligheidsjerrycan is, dan is die speciaal daarvoor ontworpen. Dan is deze gemaakt van staal of RVS en kan meer dan andere: Dankzij de fijndoseerkraan van RVS wordt deze als het ware zelf een vulstation voor kleinere hoeveelheden.

FALCON veiligheidsjerrycans met fijndoseerkraan

Deze veiligheidsjerrycans zijn voorzien van een praktische tapkraan die gelijkmatig en nauwkeurig vullen mogelijk maakt – ideaal om direct vanuit de opslagpositie af te tappen, bijvoorbeeld vanaf het legbord

Naar de veiligheidsjerrycans met fijndoseerkraan

FALCON-veiligheidsjerrycans met transportkeurmerk

FALCON-veiligheidsjerrycans zijn ruimtebesparend in de opslag en hebben een UN-keurmerk voor vervoer van vloeistoffen in verpakkingsgroepen I, II en III (UN 3A1/X/250/...).

Naar de FALCON-veiligheidsjerrycans met transportkeurmerk

FALCON Veiligheidsemballage met doseerkraan

Veiligheidskannen met fijndoseerkraan hebben standaard een vlamdover die ontbranding van de inhoud voorkomt. De kannen kunnen worden gebruikt voor ontvlambare en agressieve vloeistoffen.

Naar de veiligheidskannen met fijndoseerkraan

FALCON Veiligheidskannen met transportkeurmerk

Compacte afmetingen en met UN-keurmerk (UN 3A1/X/250/...) voor transport: in een FALCON-veiligheidskan worden ontvlambare en agressieve vloeistoffen veilig opgeslagen en vervoerd.

Naar de FALCON-veiligheidskannen met transportkeurmerk

FALCON Trechters

Of het nu gaat om zuren, logen, afgewerkte olie of vloeibare levensmiddelen – het doordachte assortiment trechters van FALCON maakt het eenvoudig en praktisch om alle soorten vloeistoffen veilig over te hevelen. Bijvoorbeeld in vaten of IBC's.

Naar de trechters

FALCON Brochure

Ontdek geschikte systeemoplossingen uit het FALCON-assortiment voor elke toepassing en elke arbeidshandeling in onze nieuwe brochure:

  • Doseren en reinigen

  • Fijndoseren en decanteren

  • opslaan en vullen

FALCON Videos

FALCON Plunjerkannen

Overtuig uzelf in de video van de ingenieuze technologie van de FALCON-plunjerkan! Wanneer de bevochtigingsplaat wordt ingedrukt, wordt de vloeistof via de pompunit omhooggestuwd. Zodra de reinigingsdoek is bevochtigd en van de bevochtigingsplaat wordt verwijderd, komt de schotel weer omhoog. De restvloeistof loopt terug in de kan.

FALCON Veiligheidsjerrycans met transportkeurmerk

De robuuste FALCON-veiligheidsjerrycan met UN-keurmerk voor transport is in de dagelijkse bedrijfsvoering continu onderweg. Transporteren, opslaan en vullen, ontworpen om ruimtebesparend en uiterst robuust te zijn. En dankzij de comfortabele handgrepen hebt u hem altijd veilig onder controle. Oordeel zelf over wat er allemaal mee mogelijk is.

FALCON Reiniger voor kleine onderdelen

Robuust, duurzaam, ruimtebesparend, gebruiksvriendelijk, veilig en ook nog mooi van vorm en kleur – de FALCON-reiniger voor kleine onderdelen met een inhoud van 8 en 10 liter hebben veel geweldige eigenschappen. De belangrijkste ziet u in deze video.

FALCON Veiligheidskan met fijndoseerkraan

Bij het werken met de FALCON-veiligheidskan met fijndoseerkraan merk je meteen hoe goed deze in de hand ligt en hoe eenvoudig de bediening is. De bedieningshendel van de fijndoseerkraan reageert exact en maakt uiterst nauwkeurig overhevelen en fijndoseren mogelijk. Ideaal voor de omgang met kostbare gevaarstoffen, want gevaarlijke stoffen zijn recyclebaar.

FALCON Veiligheidsjerrycans met fijndoseerkraan

Uiterst robuuste en ruimtebesparende constructie, ideaal voor het veilig vervoeren en opslaan van gevaarstoffen bij dagelijkse werkzaamheden. Dankzij de stevige en ergonomische handgrepen, biedt de FALCON-veiligheidsjerrycan met fijndoseerkraan stevige houvast bij elke beweging. De fijndoseerkraan maakt nauwkeurig vullen en doseren in kleinere verpakkingstypen mogelijk – direct vanuit de opslagpositie.

Nauwkeurig doseren loont

De FALCON-veiligheidskan is niet voor niets uitgerust met een fijndoseerkraan. Het doel is een exacte hoeveelheid gevaarstof veilig af te tappen. Omdat een geconcentreerde en precieze omgang veel voordelen heeft: Brandbare en agressieve stoffen zijn gevaarlijke stoffen – en recyclebaar.

Gevaren verminderen

Wie zuinig en afgemeten doseert, gebruikt slechts zoveel gevaarstoffen als absoluut noodzakelijk. Hierdoor wordt gevaarzetting voor werknemers en het milieu tot een minimum beperkt.

Onjuiste doseringen voorkomen

Over- of onderdosering kan leiden tot een verslechtering van de installatie- of productkwaliteit. Dit wordt voorkomen door afgemeten te doseren.

Extra kosten voorkomen

Meer verbruik. Hogere kosten. Afgemeten doseren heeft ook economische voordelen. Veel werkstoffen zijn duur, dus elke uitgespaarde druppel telt.

Vermindering van risico op lekkage

Exact doseren betekent niet alleen zuinig, maar ook precies en hygiënisch werken. Of het nu gaat vullen door kleine openingen of op moeilijk bereikbare plaatsen: Door met FALCON-producten te werken, gaat er minder verloren.

Menu
Aanmelden
Uw winkelwagenToegevoegd aan winkelwagen
Ga naar winkelwagen
Wij adviseren u graag!

Bel ons of mail naar info@denios.nl en wij helpen u graag verder.

Ma t/m Do: 08:00 - 17:00 | Vrij: 08:00 – 16:00

Welkom op de Nederlandse DENIOS website! Wist u dat DENIOS Benelux een nieuwe website beschikbaar heeft, speciaal voor onze Belgische klanten. Deze website is beschikbaar in zowel het Nederlands als het Frans. Bekijk www.denios.be