DENIOS B.V
Christiaan Huijgensweg 4
2408 AJ Alphen aan den Rijn

Tel.: +31 172 50 64 66
E-Mail: info@denios.nl
Internet: www.denios.nl

Nieuwste innovaties in de DENIOS online shop

Nieuws voor de opslag van gevaarlijke stoffen

Verbeteringen en meer variatie in onze stellingen voor gevaarlijke stoffen voor pallets en IBC's

Voor 2024 hebben we ons assortiment stellingen voor gevaarlijke stoffen geoptimaliseerd, met name de palletstellingen voor gevaarlijke stoffen voor de opslag van IBC's. In de toekomst zullen deze uitsluitend worden aangeboden met legborddiepte 1300 mm. Daarnaast hebben we het assortiment uitgebreid met andere stellingafmetingen voor de veilige opslag van IBC's. Er zijn versies beschikbaar voor opslag tot 1300 mm. Er zijn versies beschikbaar voor de opslag van maximaal 9 IBC's (elk 3 IBC's in 3 opslagniveaus). Dit zorgt voor nog meer ruimtebesparing en efficiënte opslag van gevaarlijke stoffen. Individuele rijen stellingen kunnen worden gerealiseerd door basis- en aanbouwsleuven te combineren. De legbord- en zwaarlastrooster is in sommige gevallen verhoogd om de opslag van media met een hogere dichtheid mogelijk te maken. Ook nieuw in het assortiment zijn geverfde stellingen voor montage achteraf voor de opslag van 2 en 3 IBC's.

Stalen opvangbakken voor 600L IBC's

De populaire stalen opvangbakken uit de classic-line met geïntegreerd aftap gedeelte zijn een ideale oplossing voor maximale veiligheid bij het vullen en aftappen van vloeistoffen. Nieuw in ons assortiment is een ruimtebesparende oplossing die speciaal is ontwikkeld voor IBC's van 600 liter.

Vatenkasten nu met praktische transportbasis

De geteste vatenkasten van Asecos zijn nu verkrijgbaar met een onderstel. Met het onderstel kunnen de vatenkasten soepel en veilig worden getransporteerd als ze van locatie veranderen. Als alternatief zijn de kasten ook verkrijgbaar met een stelling opslag voor kleine verpakkingen.

Gasflessenkasten in twee nieuwe maten

DENIOS heeft nieuwe asecos gasflessenkasten aan ons assortiment toegevoegd. De kasten zijn gemaakt van stevig, verzink staal, geschikt voor buitenopstelling en verkrijgbaar in twee verschillende maten: de kleinere versie biedt ruimte aan 10 x 11kg gascilinders of 4x 33kg gascilinders. De grotere versie biedt plaats aan 20 x 11kg gasflessen of 9 x 33kg gasflessen.

Nieuws over handling van gevaarlijke stoffen

DENSORB universeel olie adsorptiemiddel gemaakt van milieuvriendelijke minerale en vezels

De DENSORB Minerale Olie adsorptiemiddel Universeel is een bijzonder milieuvriendelijke oplossing voor het adsorberen van oliën en chemicaliën. Het product is gemaakt van sterk adsorberende minerale vezels en is ideaal voor de snelle reiniging van werkplaatsen, opslag en andere industriële omgevingen. Omdat het niet schurend is en ook goedgekeurd is voor gebruik op verkeersoppervlakken, is het ideaal voor voorzichtig gebruik op vloeren in hallen.

Nieuwe olieskimmers

DENIOS heeft vijf nieuwe olieskimmers aan ons assortiment toegevoegd. Dit zijn onder andere schijfskimmers, slangskimmers en bandskimmers. Veel van de modellen hebben een nauwkeurige regeling met een geïntegreerde dagelijkse timer. De variëteit loopt uiteen van eenvoudige oplossingen voor tanks met een constant hoog niveau en een maximale vloeistoftemperatuur van 50 °C tot modellen voor buitengebruik en vloeistoffen tot 100 °C.

Nieuws over veiligheid op het werk

Uitbreiding van ons assortiment voor nooddouches

We hebben ons assortiment nooddouches aanzienlijk uitgebreid. Je vindt veel meer modellen van de fabrikanten B-SAFETY en BROEN-LAB in onze online shop, waaronder oogdouches, lichaamsdouches en praktische combinatiedouches. Nooddouches zijn verkrijgbaar met een groot aantal bevestigingsopties voor installatie op maat: Bijvoorbeeld wandmontage, tafelmontage, plafondmontage of montage boven de deur.

Decontaminatie middelen

De Plum BodyNeutrAll decontaminatie middelen maken een snelle en efficiënte decontaminatie van het lichaam en oppervlakken mogelijk in geval van contact met gevaarlijke stoffen. De speciale formule neutraliseert onmiddellijk een breed scala aan chemicaliën. Verkrijgbaar in een handige spray voor grotere oppervlakken of als noodfles in zakformaat om mee te nemen.

Nieuws op het gebied van tankinstallaties en verpakkingen

Meer mobiele tankinstallaties voor diesel, benzine en Adblue

Je hebt nu nog meer keuze als het gaat om mobiele tankinstallaties: We hebben veel meer tanks in verschillende maten aan ons assortiment toegevoegd, van 220 tot meer dan 900 liter volume. Naast vele varianten van dieselstankinstallaties, waaronder vlakkere ontwerpen speciaal voor transport op pick-up voertuigen, zijn er nu ook andere combinaties met diesel- en Adblue-tanks, evenals speciale oplossingen voor het transport van benzine tot 330 liter.

Extra IBC's van kunststof en roestvrij staal

We hebben ook ons assortiment IBC's opnieuw uitgebreid: ontdek bijvoorbeeld onze nieuwe dubbelwandige kunststof IBC met transport- en opslag oplossing. Onze bekende roestvrijstalen IBC's zijn nu verkrijgbaar in 1.4301 (V2A) of 1.4404 (V4A), met NBR- of PTFE-dichtingen. We hebben nu ook een verwarmbare roestvrijstalen IBC's in ons assortiment. Deze zijn voorzien van isolatie en geïntegreerde verwarming voor optimale temperatuurregeling van hoogwaardige grondstoffen of gevaarlijke chemicaliën.

Uitgebreide reeks accessoires voor IBC's

Je vindt nu meer dan 60 praktische accessoires voor IBC's in onze online shop. Deze omvatten deksels, uitlaat/kogelkranen, speciale brandweerkoppelingen/adapters, evenals "camlock" adapters, slangpijpjes, afstandhouders, sets om meerdere IBC's aan elkaar te koppelen, IBC-afdekkingen en nog veel meer.

Jerrycans

Ontdek de nieuwe jerrycans in ons assortiment: van brandstofjerrycans met UN-goedkeuring in verschillende maten en varianten tot hygiënejerrycans voor het vervoer van zeep en ontsmettingsmiddelen en waterjerrycans.

Innovaties voor reiniging en afvalverwijdering

Meer dan 100 nieuwe inzamelaars voor afval en recyclebare materialen

Ontdek ons uitgebreide assortiment afvalbakken en sorteerders voor recyclebare materialen. Van eenvoudige afvalzakhouders tot zelfdovende afvalbakken en grootvolume recycleerbare afvalverzamelaars, onze producten bieden eersteklas oplossingen voor afvalbeheer in veel verschillende industriële omgevingen.

Veiligheidsstofzuigers voor asbest en de metaalindustrie van Nilfisk

We hebben elf nieuwe veiligheidsstofzuigers van Nilfisk aan ons assortiment toegevoegd. Veiligheidsstofzuigers zijn ontworpen om gevaarlijke stoffen en vloeistoffen op te zuigen voor optimale bescherming van de gezondheid en veiligheid tijdens schoonmaakwerkzaamheden. De nieuwe producten zijn speciaal ontwikkeld voor het veilig verwijderen van asbest of voor de metaalindustrie.

Hygiëne artikelen

Bij DENIOS vind je nu ook een selectie producten die je kunt gebruiken om een hoge hygiënestandaard in uw bedrijf te garanderen. Hieronder vallen hand- en oppervlaktedesinfectiemiddelen en bijpassende doekjes- en handdoekdispensers.

Nieuw op het gebied van bedrijfsuitrusting

Meer dan 100 extra artikelen op het gebied van veiligheidsuitrusting

De nieuwe producten omvatten veiligheidssloten, klepafsluiters, kabelvergrendelingssystemen, vergrendelingssystemen voor drukknoppen, vergrendelingssystemen voor gascilinders en nog veel meer.

Slanghaspels en kabelhaspels

We hebben meer artikelen toegevoegd aan de selectie slanghaspels en kabelhaspels, onder andere voor speciale toepassingen zoals Ex-zones of hygiënezones. Daarnaast is de winkelcategorie "Slanghaspels en kabelhaspels" verplaatst van de sectie gevaarlijke stoffen naar Bedrijfsuitrusting.

Fietsenrek

Veel bedrijven zijn voorstander van milieuvriendelijk werknemersvervoer per fiets en hebben daarvoor geschikt apparatuur nodig op hun locaties. DENIOS heeft nu een nog grotere selectie fietsenrekken en fietslogistieke producten aan ons assortiment toegevoegd.

Noodverlichting terug in het assortiment

Na een lange pauze zijn we nu weer volledig beschikbaar in de noodverlichtingssector! In onze online shop presenteren we een selectie moderne en eigentijdse noodverlichtingsoplossingen.

Kluizen van Burg und Wächter

We hebben kluizen van Burg und Wächter in ons programma opgenomen voor het veilig opbergen van waardevolle spullen. Wij bieden meerdere varianten die in detail verschillen.

Verpakkingstafels van Rocholz

Verpakkingstafels zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van werkprocessen en zorgen voor orde en efficiëntie. Met de robuuste en functionele tafels van Rocholz kunt u efficiënt werken. Ontdek nu de nieuwe oplossingen voor uw magazijn- en transportmanagement in de DENIOS online shop.

Heftechniek van PLANETA

Veilig en ergonomisch hanteren van lasten is uiterst belangrijk om het risico op letsel en overbelasting te minimaliseren. In de DENIOS online shop heb je nu nog meer keuze uit professionele hefapparatuur van PLANETA. Stel uit meer dan 500 productvarianten en accessoires de perfecte hefoplossing voor u samen.

Kunststof pallets

We hebben ons assortiment kunststof pallets herzien en geherstructureerd. Van kwart pallets tot industriële pallets in verschillende ontwerpen. DENIOS heeft nu een breed assortiment kunststof pallets - bijvoorbeeld lichtgewicht pallets, heavy-duty pallets en vatenpallets.

Draagarmstellingen

Draagarmstellingen zijn de ideale, ruimtebesparende oplossing voor het opslaan van lange onderdelen en plaat- of paneel onderdelen. Ze zijn verkrijgbaar als enkelzijdige of dubbelzijdige stellingen met verschillende armbelastingen. Er kunnen aangepaste rijen stellingen worden gemaakt door basis- en aanbouwstellingen te combineren. Draagarmstellingen worden zowel in de industrie als in ambachtelijke bedrijven gebruikt waar lange en omvangrijke onderdelen moeten worden opgeslagen. Ze worden vooral gebruikt in magazijnen en in de productie.

Laboratoriumuitrusting

Er is ook een uitbreiding van het assortiment voor de laboratoriumsector met bijna 200 nieuwe artikelen. Hieronder vallen diverse laboratorium- en spuitflessen gemaakt van verschillende materialen en voor meerdere toepassingen. Er zijn ook nieuwe toevoegingen aan het assortiment in de vorm van zendtrechters en trechterhouders, aftapstelling voor laboratoriumvaten en een "SnowPack" droogijsapparaat. Ook nieuw zijn enkele laboratorium schalen en speciale verzamel- en afvalcontainers voor medisch afval, zoals wegwerpspuiten, spuitvaten, canules, scalpels, bloedpipetten, enz.

Wij helpen u graag!

Of het nu telefonisch, via e-mail of persoonlijk bij u ter plaatse is - wij helpen en adviseren u graag. Neem contact met ons op.

Gratis deskundig advies 0172 - 50 64 66
Menu
Aanmelden
Uw winkelwagenToegevoegd aan winkelwagen
Ga naar winkelwagen
Wij adviseren u graag!

Bel ons of mail naar info@denios.nl en wij helpen u graag verder.

Ma t/m Do: 08:00 - 17:00 | Vrij: 08:00 – 16:00

Welkom op de Nederlandse DENIOS website! Wist u dat DENIOS Benelux een nieuwe website beschikbaar heeft, speciaal voor onze Belgische klanten. Deze website is beschikbaar in zowel het Nederlands als het Frans. Bekijk www.denios.be